terminus

Lamper fra Artemide

“The Human Light” - Mennesket og dets velbefindende står i midtpunktet for lysdesignet. Denne filosofi har siden 1960 præget udviklingen af alle lamper fra Artemide
Artemide Tolomeo Tavolo

Artemide Tolomeo

Det legendariske lampe Artemide Tolomeo Tavolo af Michele De Lucchi indgår i en stor lampefamilie. Det, som knytter dem sammen, er den forbilledlige alsidighed, som en Tolomeo garanterer med sin fleksible belysning. På denne måde kan f.eks. bordlamper bruges som læselampe og pendellampe og sikre en fleksibel bordbelysning.

Se alle Tolomeo-lamper >

Produktfamilien Tolomeo


Få inspiration hos Artemide


Artemide_Tizio_50

Klassiske skrivebordslamper
Artemide Tizio

Siden Artemide blev grundlagt i 1960 har firmaet designet mange, ofte prisvindende klassikere. Den første verdensomspændende Artemide-bestseller var den fleksible Tizio, der anses for at være en af de første lavspændingslamper. Med sin enestående konstruktion og det sofistikerede balancesystem bringer den lyset svævende derhen, hvor du har brug for det.

Se Artemide Tizio >

Innovation fra Artemide


Artemide Gople

Håndblæst glas fra Artemide

Artemides fremragende produktkvalitet gælder også for glas: Alle glasskærme er fremstillet af håndblæst Murano-glas. Derfor driver Artemide en af Italiens største fabrikker i Venedig. Dette gør lamperne til unikke skønheder og giver dem et blødt lys.

Se alle glaslamper fra Artemide >
top