terminus

LamperTil stemningsfuld belysning af Deres bolig anbefaler light11 det varme, hyggelige lys fra energieffektive 12V- eller 230V Øko-halogenlamper. Disse nye Øko-halogenlamper sparer op til 30 - 50% energi i forhold til almindelige glødelamper.

Og det sker uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. De kan anvendes næsten alle steder, hvor De hidtil har brugt almindelige halogenlamper eller glødelamper. Energisparelamper er en fordel, hvor der dagligt er tændt lys i flere timer. Energiesparelamper og lysstofrørslamper er energibesparende og giver meget lys alle steder, hvor der er brug for kraftigt lys, f.eks.til hjemmearbejdspladsen, spejle og i køkkenet.

Til en varm, stemningsfuld udendørsbelysning anbefaler light11 12V Øko-halogenlamper. De er energieffektive, har lang levetid og kan uden problemer styres af bevægelsesfølere.
Alle, som lægger stor vægt på energieffekt, er godt tjent med energiesparelamper eller kompakte lysstofrørslamper.

Der skal imidlertid tages højde for afvigelser i lyskvaliteten. Hvis De ønsker at spare mest mulig energi uden at gå på kompromis med den optimale lyskvalitet, er De godt hjulpet med de moderne halogen-metaldamplamper. Men disse lamper kan imidlertid ikke betjenes af bevægelsesfølere, og de er dyrere i anskaffelse end ovennævnte lyskilder.
De, som gerne vil lege med form og farve, og som har brug for en kompakt konstruktion eller lav varmeudvikling, finder deres belysningsløsning blandt LED'erne.
 

Bestemmende kriterier for egnethed er lysfarve, farvegengivelse, lysstyrke, levetid, energieffektklasse og energiforbrug. For at give Dem et bedre overblik, har vi sammenfattet de mest anvendelige lamper i en sammenligning.

Hvilken lampe, der bedst passer til Deres krav, fremgår af en oversigt over de forskellige lyskarakteristikker. Sådan sparer De stemningsfuld energi uden samtidig at skulle spare på lyskvaliteten.

Læs også Glødelamper


top