terminus

Mr. light11


 
light11 er et resultat af Thomas Unger's ideer, erfaringer og lidenskaber. Han er i dag indehaver og leder af light11. Allerede under sin uddannelse inden for elektroteknik lagde Thomas Unger sin personlige fokus på lysteknik. Efter bestået eksamen følger han op på sin forkærlighed for lys og involverer sig i krævende koncepter omkring små og store projekter.
Han udviklede og realiserede krævende belysningsløsninger til repr?sentative boliger i München, Münster og Berlin, samt til Münchener Airport Center, LBS hovedadministrationen i Potsdam og Commerzbanks filial på Maximiliamsplatz i München. Senere har Thomas Unger været produktchef, forretningsleder og formand for internationalt arbejdende belysningsvirksomheder. Han oplevede, at især på boligområdet fokuserede man mere på en lampes design end på selve lysets kvalitet. Det ønsker han at ændre på. Resultatet: light11.
Intelligente belysningsløsninger til boligområdet, som skaber en livs atmosfære ud over det sædvanlige. Fordi lyskvalitet og godt design fremmer sundhed og velbefindende.

top