terminus

Philips Hue Luminaires & Lampes

“Vores mål er at udnytte lysets enorme potentiale for at give et behageligt liv og en bedre verden.” Motto for Signify (tidligere Philips Lighting)

Philips Hue Bluetooth


Philips Hue Ambiente Billede

Download appen, installer, klar Philips Hue Bluetooth

Etablering af et intelligent hjem er nu nemmere end nogensinde før: Styr Philips Hue Bluetooth lamper og lyskilder med Philips Hue Bluetooth app. En separat Hue Bridge er ikke længere nødvendig. Skab stemningsfuld belysning med op til 10 forskellige produkter.

Oplev Philips Hue >

 

Philips Hue Starter Sets inkl. Bridge


Philips Myliving Mohair Billede

Uden tårer pakken: Opdag Philips Hue Starter Sets

For at opnå fuld funktionsdygtighed og en større rækkevidde på op til 100 m har du brug for Phillips Hue Bridge. Med den kan du styre optil 50 lyskilder og lamper via Philips Hue App med fjernbetjening, bevægelsessensor, ledningsfire kontakter eller med taleassistenter (Siri, Alexa og Google Assistant). Med appen kan du også fjernindstille lyset eller programmere faste rutiner og timer. I de praktiske starter sets findes alle de nødvendige produkter, så man kan gå i gang med det samme.

Vis Philips Hue Bluetooth Starter Sets >
Med Philips Hue bliver dine designlamper intelligente


Philips Hue Billede

Gør dine eksisterende designlamper intelligente

Der er to alternative muligheder for at gøre dine designlamper intelligente: Har din lampe en konventionel E27, E14 eller GU10 fatning? Så kan du nemt bruge Philips Hue lyskilder som erstatning for en standard lyskilde, og lampen bliver justerbar. Den nye Smart Plug stikdåse giver desuden mulighed for straks at styre hver enkelt lyskilde via Bluetooth eller Bridge – også uden Hue lyskilder.

Se designlamper, som er egnede til Philips Hue >
Philips Hue lyskilder >
Philips Hue Smart Plug >


Philips HUE nyeste kreationer


Philips Hue Outdoor


Philips Hue Relaxaion Billede

Philips Hue Outdoor - velkommen hjem

Med Philips Hue Outdoor kan du indstille udendørsbelysningen sådan, at den tændes automatisk, så snart du nærmer dig. Desuden kan uønskede gæster holdes væk med intelligent belysning eller bevægelsessensorer. Philips Hue Outdoor giver en følelse af sikkerhed – hver dag.

Oplev alle Philips Hue Outdoor >

Philips Hue Outdoor sortiment


Populære Philips Hue produktserier


Andre mærker


top